Det Niels, som barn hørte, at den og den var fætter eller kusine til hans mormor er lidt en gåde.

Men hvordan, er slægtskabet ?

Nu har Niels fået sat en masse løse ender på plads.
Joh, der er mange og sikkert endnu flere, som jeg ikke endnu har fundet.

En meget komprimeret efterslægtstavle, hvor det er muligt at se slægtskaberne som jeg har kæmpet med at finde igennem flere år.

Senere kommer der en bedre efterslægtstable her på vores side.

Niels har fundet slægtskab på de 2 af gårdene: Slettekærgård og Egeskov. Slettekærgård er det hans mormors kusine Anna Christine Jensen, der i 1913 gifter sig ind på Slettekærgård. På Egeskov er det Vagn Egeskov Larsen (*1934) og Niels som er beslægtede i 5. slægtsled, dvs. de har fælles Tip-tipoldemor ( Bodil Willumsdatter *1784-+1853).
På Lodsmærkegård har Niels ikke endnu fundet nogen slægtsrelationer blandt anerne til Peter Jensen (*1914) og Erik Jensen (1919-1991).

Niels har lige læst bogen "Livet på Rørvig-egnens Slægtsgårde" af Ady Rechnitzer.
Denne bog omhandler 3 Nørrevangsgårde: Lodsmærkegård, Slettekærgård og Slettekærgård.
Niels har fundet slægtskab på de 2 af gårdene: Slettekærgård og Egeskov.
Slettekærgård er det hans mormors kusine Anna Christine Jensen, der i 1913 gifter sig ind på Slettekærgård, som kone til Lauritz Sophus Jensen, vis aner har siddet på gården siden udflytningen fra Rørvig by 1854.

På Egeskov er det Vagn Egeskov Larsen (*1934) og Niels som er beslægtede i 5. slægtsled, dvs. de har fælles Tip-tipoldemor ( Bodil Willumsdatter *1784-+1853). Vagn kan også føre sine aner på Egeskov tilbage til da gården blev udflyttet fra Rørvig by i 1859.

På Lodsmærkegård har Niels ikke endnu fundet nogen slægtsrelationer blandt anerne til Peter Jensen (*1914) og Erik Jensen (1919-1991).